Spring med oss

Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå ditt

På New Balance är vårt jobb att hjälpa idrottare i deras strävan framåt, oavsett om det innebär att hjälpa professionella idrottare att sätta rekord och vinna medaljer, eller att hjälpa vardagsmotionärer att sätta ett nytt personbästa, springa sin första 5 km eller bara att leva ett mer hälsosamt liv med en aktiv livsstil. Våra produkter är den perfekta blandningen av funktion och mode och ger dig den prestandateknik du behöver och den stil du vill ha. Våra medarbetare runt om i världen förverkligar dessa mål med hjälp av förstklassig kunskap och kreativitet. Samtidigt som vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden är vi också angelägna om att ge tillbaka. Så även om vi strävar efter att lyckas, tror vi på att ge andra samma möjlighet.

Fördelar

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi bryr oss om dem, deras välbefinnande och utveckling. Förmånerna på New Balance skapar ett välbefinnande för våra anställda och deras familjer på sätt som är viktiga för dem, inklusive personalrabatt på våra fantastiska produkter. Våra medarbetare kan använda våra resurser för hälsa och välbefinnande. Du kommer att upptäcka många fler fördelar med att arbeta på New Balance, till exempel program som stödjer välgörenhetsorganisationer, och det finns möjligheter att delta i volontärarbete i samhället. Varje medarbetare uppmuntras att ta ansvar för sin egen utveckling, genom att uppnå sina personliga ambitioner med de utvecklingsmöjligheter som finns tillgängliga på alla våra anläggningar.

NB EMEA vice president mathias boenke

Vår Senior Vice President i EMEA

Mathias Boenke, SVP för EMEA är ansvarig för alla aspekter av New Balances verksamhet i Europa, Mellanöstern och Afrika inklusive e-handel, detaljhandel, marknadsföring, försäljning och drift av NB:s dotterbolag i Storbritannien/Irland, Benelux, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien/Portugal, Polen och Skandinavien. Dessutom är Mathias ansvarig för all distributörsverksamhet i EMEA utanför dotterbolagsmarknaderna. Mathias återvände till New Balance 2021 som SVP, EMEA efter han tidigare hade rollen som Country Manager för Tyskland, Österrike och Schweiz från 2001 till 2006, innan han tillträdde befattningar hos Huber Holdings och Intersport.

Våra kontor

Warrington Office Reception

EMEA HEAD OFFICE, WARRINGTON, STORBRITANNIEN

EMEA DIRECT TO CONSUMER OFFICE, AMSTERDAM, NEDERLÄNDERNA

UK DOMESTIC MANUFACTURING, FLIMBY, STORBRITANNIEN

NB:s detaljhandel

New Balance-butikerna sträcker sig över EMEA inklusive Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien med mera. Butikerna sträcker sig från vår flaggskeppsbutik i tre våningar på prestigefyllda Oxford Street i London till våra många outletbutiker. Varje butik är designad för att återspegla varumärket och dess arv.

de & i vision

Vår vision för mångfald, rättvisa och inkludering

Ett orubbligt engagemang för en ständigt pågående resa – New Balance leder vår bransch med en mångfacetterad arbetsstyrka och ett fokus på rättvisa och inkludering för att arbeta bättre med medarbetare, konsumenter, idrottare och samhällen. – ALLA BEHÖVER BIDRA. Varje medarbetare har en roll att spela.

Samhällskänsla och välgörenhet

Vanliga frågor