NB Boston headquarters building
Insidan av New Balance

Vi står för något som är större än sneakers. Vi hyllar dem som orädda drivs av sina passioner. Vi lyfter fram idrotten. Vi gör det som är rätt för människor och planeten. Tillsammans driver vi meningsfulla förändringar i samhällsgrupper runt om i världen.

Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå ditt.

 På New Balance är vårt jobb att hjälpa idrottare i deras strävan, oavsett om det innebär att hjälpa professionella idrottare att sätta rekord och vinna medaljer, eller att driva vanliga idrottare att uppnå ett nytt. Våra produkter är den perfekta blandningen av funktion och mode, vilket ger dig den prestandateknik du behöver och den stil du vill ha. Våra medarbetare runt om i världen förverkligar dessa mål med sina färdigheter och kreativitet på hög nivå. Samtidigt som vi erbjuder den bästa produkten på marknaden, är vi också lika angelägna om att ge tillbaka. Så även om vi strävar efter att lyckas, tror vi på att se till att andra har samma möjlighet. personligt rekord, springa sin första 5 km eller bara att leva en mer hälsosam och aktiv livsstil.

Wind turbine and solar panels

Att driva miljöarbetet framåt.

Initiativ för miljön
Factory worker inspecting shoe outsoles

Vi går framåt tillsammans.

Socialt ansvar
Employee assisting kid with homework

Vi går framåt och ger tillbaka.

NB ger tillbaka

"Det är lätt att mäta New Balances anmärkningsvärda tillväxt genom att följa produktutveckling, global försäljning och marknadsföring samt fastighetsutbyggnad. Det är inte lika lätt att mäta tillväxten av det som ligger bakom allt: människor."

Jim och Anne Davis

"Våra medarbetare kommer från alla delar av världen med unika bakgrunder och erfarenheter. Det är denna kraftfulla kombination, som binds samman av våra kärnvärden, som gör oss till ett innovativt och vinnande team. Tillsammans kan vi fortsätta att tillföra kreativitet i allt vi gör för att skapa nästa framgångsrika kapitel för detta fantastiska företag."

Joe Preston

Factory worker assembling face mask

Få aktuell information om New Balance senaste projekt och åtaganden inom vårt community och runt om i världen.

Se de senaste rubrikerna
Classic grey sneaker

Vi är stolta över att vara det enda stora företaget som tillverkar eller sätter ihop mer än 4 miljoner par sportskor per år i USA, vilket utgör en begränsad del av vår försäljning i USA. Om det inhemska värdet är minst 70 % märker vi våra skor med Made in the USA.

Köp Made in USA & UK
Employee standing in front of store sign

På New Balance är rörelse i centrum för allt vi gör. Vi är intresserade av teammedlemmar som vill utveckla våra varumärken, medarbetare och vårt företag.

Karriär