Det enda rätta sättet att springa, är ditt sätt. 

Handla efter underlag

Handla efter kategori

Fresh Foam X 1080v13

Nu i marinblått och naturlig indigo.

Knee down view of male running on a road, wearing navy shorts and light blue Fresh Foam 880v12 shoes
Knee down view of male running on a road, wearing navy shorts and light blue Fresh Foam 880v12 shoes

Fresh Foam stötdämpning

Mjuk och stödjande

Fuelcell stötdämpning

Lyhörd och lätt

Löparskor, kläder och tillbehör

Löpning är en sport med små marginaler, och dina löparkläder, skor och tillbehör kan utgöra skillnaden mellan att slå ditt personbästa och att precis missa målet. 

Med lätta, precisionskonstruerade löparskor, kläder för alla kroppstyper och klimat, och tillbehör för att säkerställa att varje löptur känns rätt, har New Balance löparutrustning designats grundat på lång erfarenhet. Vårt utbud, från löparstrumpor som erbjuder stöd och andningsförmåga till löparskor för riktiga äventyrare, täcker alla löpares behov.  

Lätta och stödjande löparskor

Oavsett om du tränar, tävlar eller bara springer för att det är kul, kan rätt utrustning hjälpa till att minimera skador, maximera prestanda och se till att du kan njuta av ditt pass. New Balance löparskor är sakkunnigt konstruerade för att ge dig den komfort och det stöd som krävs för att springa så snabbt och långt du kan.

Med FuelCell-teknik i mellansulan som ger bra studs och vår innovativa New Balance FreshFoam-dämpning, ligger våra löparskor alltid i framkant. 

Utforska New Balance Fresh Foam för vårt utbud av löparskor med FreshFoam-dämpning. Med en kartläggning av rörelsen i 3D minimerar den påverkan från hårda underlag och skyddar din kropp från stötar under löpningen. 

Eller shoppa New Balance FuelCell för innovativ framdrivande dämpning som hjälper din kropp framåt. Denna mellansula har låg vikt och är responsiv, en teknik som hjälper dig att driva dig framåt med varje steg.  

Löparkläder, strumpor och tillbehör

När det bara är du och ditt träningspass bör det inte finnas några distraktioner. New Balance löparutrustning är designad för att ha den största inverkan på din löpning genom att ha den minsta inverkan på ditt fokus.Shoppa löparkläder som fuktavledande shorts som minimerar skav, löparjackor, sport-bh:ar och polystickade toppar, eller löparstrumpor och tillbehör som lätta midjebälten, solvisir och telefonväskor med pekskärm.