Kids Sneakers

(176)

(176)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Kids Sneakers

(176)
Ny

Sneakers för barn

Oavsett om du letar efter skor som klarar av seriös lek eller de bästa skorna för skolan, har vi massor av New Balance sneakers och gympaskor för barn som passar. Du hittar ett fantastiskt urval av barnsneakers, som får allt från småbarn till tonåringar att se coola ut, så du kommer garanterat att hitta skor som dina barn kommer att älska. Hitta alla barnsneakers du behöver i olika storlekar och för olika tillfällen. Med New Balance för barn finns det också massor av färgkombinationer att välja mellan, från klassiska vita sneakers för barn till mer färgglada val, som speglar deras personlighet, när de är ute och leker. Vår barnsneakerkollektion inkluderar allt från höga basketinspirerade modeller till ikoniska New Balance-kultklassiker som 373 och 990, så du kan klä hela familjen i ögonfallande stil.

New Balance skor för barn

För tonåringar och "pre-teens" har vi sportskor för barn i ikoniska New Balance-stilar, som du känner till och älskar, men designade för mindre fötter. Om du har yngre barn, som ännu inte har lärt sig knyta skosnören, kan de fortfarande se snygga ut tack vare elastiska skosnören med en överrem eller kardborrband, som håller deras fötter säkert på plats, när de är på språng. Få den perfekta passformen för växande fötter med halvstorlekar, och om ditt barn växer snabbt, kan du dra nytta av New Balance barn-rea för några bra erbjudanden.

Löpskor och fotbollsskor för barn

Om du vill att ditt barn ska kunna prestera sitt bästa på idrottsdagen eller vid den stora matchen, är du på rätt plats. Det finns gott om superbekväma löpaskor för barn att välja mellan, som kan följa med ditt barn både på och utanför planen. Ta till exempel Fresh Foam Roav v2-serien. Denna stilrena löpsko är designad för att ge komfort och stöd från häl till tå, medan den snygga mesh-överdelen inte bara känns fantastisk, utan också ser fantastisk ut. Om dina barn älskar att sparka på en boll, har vi massor av New Balance fotbollsskor för barn, som kan hjälpa dem att prestera på topp. Eller om deras idrottsutrustning inte är komplett än, kolla in kategorin för New Balance skor och sporttillbehör för barn för mer sportutrustning.