Löparskor för män

(103)

(102)
Materialet som absorberar stöten från bärarens fot mot marken. Dämpningen kan variera i total mängd, densitet och fasthet. I allmänhet, ju mer dämpning som används, desto ""mjukare"" känns en sko under fötterna. En skos ""drop"" är höjdskillnaden från skons häl till framfoten. Skor med högre drop tenderar att vara populära bland löpare som landar med hälen först. Skor med låg drop är populära bland dem som sätter i framfoten eller mellanfoten först.
Alla hänvisningar till en drophöjd är ungefärliga på grund av variationer som kan uppstå under design- och tillverkningsprocesserna.
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Löparskor för män

(103)

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Populära
Kommer snart

Löparskor för män: Sortimentet

New Balances löparskor för män är kända för sin eleganta design, sitt lätta material och sin suveräna dämpning. Om du vill ha något som är bättre lämpat för långdistanslöpning ska du välja 880:an, som har en FantomFit-överdel i ventilerad mesh med ett överlägg utan sömmar som konstruerats för ultralätt stöd.

Våra snabblöparskor är lika innovativa och har REVlite-dämpning och lätta, solida gummiyttersulor.

New Balances löparskor: Historiken

Vi är kända för att tillverka några av världens bästa löparskor för män, såväl som för vår stilrena design och kulturellt betydelsefulla historia. Vi började för över ett sekel sedan 1906, och vi fortsätter att ta löparvärlden med storm. Vi har fortsatt med att förnya löpnings- och träningsvärlden med våra tekniskt avancerade prestandaskor, som alla är tillverkade med ett fantastiskt öga för detaljer och bärs av några av världens bästa idrottare.