Huvtröjor och tröjor

(55)

(55)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Huvtröjor och tröjor

(55)
40% i rabatt

Huvtröjor och tröjor för män

Utforska vårt urval av huvtröjor och tröjor för män, oavsett om du har en aktiv livsstil, letar efter en ny stil eller vill ha en vardagsoutfit. Hitta en supermjuk huvtröja för komfort hela dagen, eller välj en tröja som passar under träningspasset från det breda utbudet som finns på New Balance. Alla våra huvtröjor och tröjor är designade med de bästa materialen för ultimat komfort, enkel stil eller utmärkta sportprestationer.

Tröjor för män

Handla våra tröjor för män för en fräsch, sportig stil med smickrande atletisk passform och tyger som andas. Oavsett om du tränar på gymmet eller slappar hemma är en New Balance-tröja för män ett perfekt plagg för hela säsongen. Våra tröjor är gjorda med komfort i åtanke. Det finns alternativ med French Terry i en avslappnad passform, stretchiga sportplagg som tillåter ett stort rörelseomfång och rymliga kängurufickor som skyddar händerna mot kylan.

Huvtröjor för män

Välj från vårt utbud av klassiska New Balance-huvtröjor för män, så vet du att du alltid kommer att ha något lätt och bekvämt att ta på dig, som också ser bra ut. Varför inte prova våra huvtröjor med dragkedja för män för en mångsidig look som är lätt att bära och där du inte behöver välja mellan som att gå på stan eller sticka till fotbollsplanen? Eller för något mer rejält, men lika mjukt och bekvämt, finns New Balances fleecetröjor för män. De är tillverkade av supermjuka material och har fukttransporterande egenskaper och fickdetaljer, perfekta att bära överallt.

Sporthuvtröjor för män

Värmer du upp på väg till gymmet? Prova New Balances sporthuvtröjor för män om du vill ha praktiska plagg som ändå ger stilpoäng. Våra sporthuvtröjor är den perfekta följeslagaren för att hålla dig varm före träning och som extra lager ovanpå sportkläder. Från hållbara polyesterblandningar till bekväm bomull finns det en sporthuvtröja för män för varje gympass hela säsongen.