Sneakers för kvinnor

(237)

(233)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Sneakers för kvinnor

(237)
Ny
Populära
Populära
Ny

Sneakers för kvinnor: Sortimentet

Alla våra livsstilsskor är tillverkade av hållbara och innovativa material, med det bästa inom sneakerteknik. Sortimentet består av en föränderlig grupp modeller, från stadiga 80-talsklassiker, till moderna versioner och säsongsinspirerade färgställningar. Ett antal av våra livsstilsskor har också den revolutionerande mellansulan/hälen med EVA (etylvinylacetat) för dämpning, samt en REVlite-mellansula för utmärkt lyhördhet och hållbarhet.

En av de nyaste modellerna i vårt livsstilssortiment är den eleganta 550:an, designad för att kunna bäras i stan från morgon till kväll. För en sportigare look ska du satsa på ett par 327s, en löparinspirerad livsstilssko som är en modern twist på en 70-talsklassiker. Och om du värdesätter komfort över allt annat, är Fresh Foam Cruz det ultimata fritidsalternativet. Skaftkonstruktionen och stretchhälen, tillsammans med Fresh Foam-precisionsdämpning, ger skon en handskliknande passform för hektiska dagar på språng.

New Balance: Historiken

New Balance grundades 1906 i Boston, Massachusetts, som tillverkare av banbrytande fotvalvsstöd. Grundaren, William J. Riley, ville erbjuda en produkt som ökade komforten och balansen i skon, och det är därifrån som namnet New Balance kommer. Denna innovativa mentalitet har funnits kvar inom företaget genom åren och New Balance tillverkade den första löparskon någonsin med en vågformad sula på 60-talet. Vi har fortsatt att tillverka våra sneakers över hela världen, men har alltid varit trogna vårt ursprung med våra Made in US- och Made in UK-kollektioner som tillverkas på våra fabriker i Cumbria i Storbritannien och New England i USA. Idag är lika kända för vårt trendsättande livsstilssortiment och våra världsberömda prestandaskor.