Kids' Sport Clothing

(18)

(18)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Kids' Sport Clothing

(18)
50% i rabatt
50% i rabatt
40% i rabatt
30% i rabatt
50% i rabatt
50% i rabatt

Kläder för barn

Du hittar allt du letar efter i vår fantastiska kollektion av barnkläder - allt från snygga sommarkläder som håller dem svala och fräscha till bekväma träningskläder för barn när temperaturen sjunker. Oavsett om du letar efter sportkläder för barn, så de är redo för nästa stora match, eller om du vill ha avslappnade kläder för dem att koppla av i hemma, finns det gott om både pojkkläder och flickkläder att välja mellan. När du handlar kläder till dina barn hos New Balance hittar du inte bara snygga athleisure-kläder, utan också ett par skor från vår stilfulla kollektion av sneakers för barn för att fullända deras outfit. Här finns något passande för alla åldrar, från småbarn till tonåringar. Välj bland New Balance-kultklassiker som 574 och 327 till de alltid populära 2002. Det finns ett brett utbud av coola stilar i häftiga färgkombinationer som passar perfekt in i alla garderober och alltid ser bra ut.

Träningskläder för barn

Håll dina lite äldre barn varma när de är på väg mellan hemmet och sportträning, eller bekväma när de slappar av hemma, med vårt urval av varma sportkläder. Hitta huvtröjor, joggingbyxor och leggings i olika färgkombinationer som passar deras personliga stil, men håller dem ändå varma när de behöver det som mest. För de varmare månaderna (eller kanske bara inomhussport) finns det massor av t-shirts, shorts och lättviktiga leggings som hjälper till att hålla dem svala. Kläderna i vår barnsportskollektion är designade av high tech-material som hjälper till att reglera ditt barns kroppstemperatur när det behövs mest. Men att svettas lite är förväntat, vilket är anledningen till att du hittar massor av fukttransporterande material som håller barnen fräscha och torra. Låt ditt barn stödja deras favoritlag både på och utanför planen med en New Balance fotbollströja. Upptäck vår fantastiska kollektion av fotbollskläder för barn med tröjor, shorts och mycket mer.

Rea på barnkläder

Att klä en växande familj kan vara dyrt, men det behöver det inte vara. Skaffa den sportutrustning som en blivande idrottare behöver till ett lägre pris med New Balance rea på barnkläder. Vi har samlat alla våra bra erbjudanden på barnkläder på ett ställe, vilket gör det enklare än någonsin att göra en bra affär. Förutom bra priser på sportkläder finns det också andra bra möjligheter att fylla deras garderob.