Breda skor & sneakers för män

(44)

(43)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Breda skor & sneakers för män

(44)
50% i rabatt

Breda herrskor

Det är viktigt att hitta skor som passar ordentligt, inte bara för att de ska vara bekväma att gå i, utan också för att förebygga problem som kan uppstå när du bär dem. Du kommer att hitta ett urval av herrskor för breda fötter designade för att tillgodose alla dina komfortbehov. Skor som inte passar ordentligt kan inte bara vara oerhört obekväma när du har dem på dig, utan de kan också leda till en rad problem på sikt, som blåsor, knölar, förhårdnader, liktornar och till och med kronisk smärta i fötter och ben. Våra breda herrskor är designade med precision och omsorg för att passa dem som behöver lite extra utrymme i sina skor. Du kommer också att hitta många breda skor för kvinnor hos New Balance.

Extra breda herrskor

På New Balance är vi stolta över att erbjuda ett varierat urval av extra breda herrskor och sneakers för att passa alla situationer, från smart/casual arbetskläder till bekväma vandringskängor. Så du kommer säkert att hitta den bästa passformen för dina fötter. En storlek passar inte alltid alla, därför inkluderar vårt sortiment både skor med bred passform och extra bred passform för att göra varje steg du tar så bekvämt som möjligt. Våra extra breda herrskor är speciellt utformade för att ge gott om utrymme för dina fötter, men om det ändå inte räcker, finns utvalda modeller i XX-bredd för en ännu rymligare passform.

Breda löparskor för herr

När det kommer till löpning är rätt skodon av avgörande betydelse. Våra herrlöparskor med bred passform är designade för att ge den perfekta kombinationen av komfort och prestanda. Oavsett om du är en erfaren löpare eller bara springer dagliga turer på trottoaren är våra skor med bred passform fortfarande fulla av den ikoniska New Balance löpteknologin som kommer att hjälpa dig att nå dina mål med vadderad komfort. Många av våra sneakers i Fresh Foam-kollektionen finns med bred passform, vilket ger förbättrad prestanda tack vare mellansulan och NDurance-gummisulan som hjälper dig att röra dig i toppfart.