Behöver du kontakta oss?

Mån till Fre

09.00 - 20.00 (CET)

Chatt endast på lör. 09.00 - 13.00 (CET)

Sön stängt.

Storleks- och breddguide

Välj rätt bredd

Rätt passform är avgörande för komforten. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett av de största utbuden av skor i utökade bredder, från X-Narrow till XX-Wide.

Är du osäker på om du har rätt bredd? Sväng förbi din lokala New Balance-butik så kan våra experter hjälpa dig att hitta rätt.

Skobredder för män
Skobredder för kvinnor
Skobredder för barn

Tips för att hitta din perfekta storlek

  • Prova skorna sent på eftermiddagen, då dina fötter är som störst på grund av normal svullnad.

  • Kontrollera att din häl sitter bra och inte glider. Skons mellanfot under fotvalvet och ovanpå foten bör sitta tätt men inte stramt. Du bör ha tillräckligt med utrymme för att vicka på tårna.

  • Välj den större storleken om dina fötter ligger mellan två storlekar. Du kan justera skon för bättre passform med hjälp av strumpor, innersulor och snörningsmönster.

  • Mät dina fötter varje år. Fötter har en tendens att graviditet.

  • Prova alltid skor på båda fötterna. Din vänstra och högra fot kan skilja sig upp till en storlek åt i längd eller bredd. Köp de skor som passar din större fot.

  • Se upp för tecken på att dina skor är för små eller smala: fötter som krampar och somnar när du springer eller förhårdnader och blåsor som bildas mellan eller på tårna. Människor är mer än dubbelt så benägna att köpa en sko som är för liten än för stor.