Sport-BH

(13)

(12)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Sport-BH

(13)
Kommer snart
40% i rabatt
30% i rabatt
40% i rabatt

Oavsett om du gillar medelintensiva aktiviteter som cykling och vandring eller om du behöver en kraftfull sport-behå, så har New Balance något för dig. Vilken sport-behå för kvinnor du än väljer, kommer du att få en produkt som har utformats med precision för att möta kraven under ditt träningspass.

För en vadderad sport-behå med en enklare silhuett ska du välja modeller som erbjuder skulpterade, fukttransporterande kupor och finns i enkelt svart eller vitt för en avskalad look.

New Balance: Tech First

Sedan 1906 har New Balance ständigt strävat efter att förnya branschen med sportkläder med avancerad teknik – från våra banbrytande fotvalvsstöd för över ett sekel sedan, till våra NB Dry-system idag. Alla våra sportbehåar har tillverkats av de senaste materialen så att du ska känna dig stöttad och bekväm när du rör dig. Oavsett om det är en stabiliserande vagga mitt fram för att minska rörelser i sidled eller avtagbara kuddar för ultimat mångsidighet, så har varje behå tillverkats med ett exceptionellt öga för detaljer för överlägsen funktionalitet och passform.