Löparskor för kvinnor

(90)

(90)
Materialet som absorberar stöten från bärarens fot mot marken. Dämpningen kan variera i total mängd, densitet och fasthet. I allmänhet, ju mer dämpning som används, desto ""mjukare"" känns en sko under fötterna. Hur mycket stöd som behövs ligger på ett spektrum som sträcker sig från neutrala skor som stödjer fotens naturliga rörelse, till modeller som är uttalat stabila och som har rörelsekontrollteknik som styr bärarens steg. Skor med hög stabilitet är populära bland löpare som överpronerar.
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Löparskor för kvinnor

(90)

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Run your way.

Löparskor för kvinnor: Sortimentet

Vilken typ av löpning du än föredrar så har vi något för alla. Några av våra mest anmärkningsvärda silhuetter är Fresh Foam 1080v12, Fresh Foam Cruz och 880v12, men kollektionen är enorm och uppdateras regelbundet med helt nya modeller. Alla träningsskor har våra avancerade tekniska system för löparskor, till exempel våra innovativa REVlite-mellansulor, Fresh Foam-mellansulor och NB Memory Sole Comfort-inlägg. Vilken modell du än väljer kan du känna dig trygg med att du får en sko har skapats med precision för att möta behoven på banan, löpbandet eller leden.

En av våra mest kända silhuetter för löparskor är 860v13:an. Den är populär bland idrottare och är känd för sin kombination av dämpning, stabilitet och stilrent utseende. Vill du ha en sko som är bättre lämpad för snabblöpning ska du välja Fresh Fresh Foam Zante v4, en baninspirerad sneaker med en elegant utsida med en imponerande tåfjädring för att dämpa löpsteget.

New Balances löparskor: Historiken

New Balance har en rik historia inom löparvärlden. Den går tillbaka till 1960-talet när vi tillverkade den första löparskon någonsin med vågformad sula. Därefter tillverkade vi modell efter modell och förnyade och introducerade alltid ny teknik för att ta våra löparskor till nästa nivå. Idag visar vår produktion av löparskor inga tecken på att sakta ner, och många av våra modeller är förstavalet för medaljvinnande idrottare.