Jackor

(20)

(19)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Jackor

(20)
Utsåld
30% i rabatt

Jackor för kvinnor

Lägg vantarna på vårt utbud av damjackor, oavsett om det är för seriösa sporter, för att gå till gymmet eller för att njuta av en löprunda utomhus. Från lätta lagerplagg när du behöver det lilla extra, till förbättrade värmande ytterplagg för skyddande värme när du tränar utomhus har vårt urval av New Balance-jackor för kvinnor något för alla.

Sportjackor för kvinnor

Vårt utbud av premiumsportjackor för kvinnor är tillverkade för att ta dig igenom även de tuffaste träningspassen. Utrusta dig med stil med det breda utbudet av färger, passformer och funktionella stilar som vår kollektion erbjuder. Från oversized silhuetter för en avslappnad passform till dragskor för anpassningsbar komfort säkerställer New Balances jackor för kvinnor att du aldrig hålls tillbaka av dina ytterkläder.

Vad gäller överlägset skydd under våta förhållanden är våra vattentäta sportjackor för kvinnor oöverträffade. De har vattentäta ytterlager med NB Water Defy som håller dig skyddad från föränderliga väderförhållanden. Många av våra damjackor har också fukttransporterande NB Dry-teknik så att du känner dig torr och motiverad när det regnar eller solen skiner. Glöm inte att ta på dig någon av våra huvtröjor eller tröjor för kvinnor för ett snyggt och sportigt extra lager.

Löparjackor för kvinnor

Våra löparjackor för kvinnor är kända för sin lätta design och suveräna passform. Utbudet består av en mängd olika modeller för en rad väderförhållanden och träningstyper – från långdistanslöpning till snabba spurter i kallt väder. Våra löparkläder för kvinnor är också tillverkade av innovativa, lätta material för att hålla dig varm och utan distraktioner när du springer.