Huvtröjor och tröjor

(36)

(36)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Huvtröjor och tröjor

(36)

Huvtröjor och tröjor för kvinnor

Kolla in vårt sortiment för att hitta den perfekta huvtröjan eller tröjan för kvinnor, oavsett om det gäller träning, sport eller allmän vardagskomfort. Alla plagg är tillverkade i förstklassiga material och våra sportkläder innehåller innovativ teknik som NB Heat och NB Dry för att du ska kunna känna dig på topp när du tränar. Sortimentet består av en mängd olika stilar, färger och passformer för att hjälpa dig hitta precis det du letar efter. Oavsett om du älskar att träna eller älskar komforten med en mysig huvtröja eller tröja, finns det något för alla i New Balance-kollektionen med huvtröjor och tröjor för kvinnor.

Tröjor för kvinnor

Utforska våra tröjor för kvinnor för en tuff träningslook som inte kompromissar vad gäller komfort eller träningsprestanda. Vårt urval av tröjor för kvinnor täcker allt från djärva färger till diskreta looks, från modern stil till retrolooks, så att du kan vara säker på att hitta en tröja som matchar din outfit eller ditt humör. Varför inte prova en av våra oversized-tröjor för kvinnor, med avslappnade silhuetter och mjuka material som ger precis rätt mängd mysighet? Våra sporttröjor är lätta och välventilerade och är också perfekta plagg att bära utanpå träningskläderna så att du kan värma upp med stil. Lägg till en av våra damjackor för att fullända looken.

Huvtröjor för kvinnor

För ett avslappnat extra lager som lovar att hålla dig varm ska du välja en lätt huvtröja för kvinnor med vårt speciella NB Heat-tyg. Tekniken fångar värme samtidigt som den transporterar bort fukt för snabbare torkning. Vill du ha det ultimata inom klassiska huvtröjor ska du välja från vårt Essentials-sortiment. Oavsett om du väljer huvtröjor med eller utan dragkedja behöver du inte kompromissa med mode eller komfort i din vardag med New Balances sportkläder för kvinnor. Du kan också välja mellan en mängd olika passformer och stilar, från avslappnade passformer som sitter löst på din kropp till sportiga snitt som sitter nära kroppen och rör sig med dig när du tränar.