Jackor

(39)

(39)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Jackor

(39)
Kommer snart

Jackor för män

Shoppa från vårt sortiment av herrjackor om du är ute efter kläder som förenar stilren, avslappnad design med komfort och funktionalitet. Oavsett om du behöver en herrsportjacka för att hålla dig varm och strömlinjeformad när du springer, eller en ledig jacka för att hänga på stan, så har vi något att erbjuda. Alla våra jackor är tillverkade av exceptionellt högkvalitativa material. Och träningsspecifika produkter drar nytta av de senaste tekniska framstegen inom sportkläder som gör att du kan hålla dig på topp när du tränar.

Fritidsjackor för män

Vårt utbud av fritidsjackor innehåller ett brett utbud av olika alternativ för att hålla dig varm, bekväm och trendig i vardagen. Här på New Balance har vi också herrjackor för mer eleganta, formella stilar som sytts med strukturtyger, lyxiga material och subtila detaljer. Vill du vara riktigt mångsidig ska du välja smarta alternativ som du kan bära från morgon till kväll – då är dämpad marin, grått och svart är bra val. Alla våra fritidsjackor är gjorda för att vara mångsidiga, med bekväma kragar, stildetaljer och lätta tyger för multifunktionell användning hela dagen.

Sportjackor för män

Handla från vårt sortiment med sportjackor och träningsjackor för män om du vill ha träningskläder som håller dig bekväm och torr utan att tynga ner dig. Om du inte vill att kallt väder ska hindra dig i ditt löpschema, varför inte prova en värmeväst, designad för att hålla dig varm utan att tillföra extra vikt? En blandning av mjuka tyger och ett vattenavvisande överdrag hjälper dig att hålla dig bekväm och skyddad mot väder och vind. Om du vill ha något med mer täckning för våta förhållanden ska du välja en av våra vattentäta sportjackor för män, till exempel en vindjacka, fleecejacka eller vinterjacka. Varför inte ta på dig en av våra huvtröjor för män om du vill ha ett extra mysigt plagg?

Vilket du än väljer är alla våra sportjackor för män gjorda med innovativ teknik för att säkerställa att du kan träna på bästa sätt utan att dina kläder – eller utomhusförhållandena –håller dig tillbaka.