Shorts

(59)

(58)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Shorts

(59)
Ny

Herrshorts: Sortimentet

För allmän träning och löpning ska du välja ett par som 7 Inch Shift Shorts, som är stretchvävda för enkel rörelse och har en mediaficka med dragkedja. Om du vill ha något kortare shorts ska du välja Impact 5 Inch Printed Track Shorts, som har en mjuk och säker linning och inbyggda innershorts för stöd under långa distanser. För dem som gillar att vara utomhus och springa oavsett väder ger Max Intensity Shorts komfort och anpassningsförmåga med väderavvisande tyg som har designats för att hålla dig sval och torr.

De som föredrar banan framför löpspåret kan handla från vårt tennissortiment och hitta ett par shorts som har skräddarsytts för sportens krav. Vilken modell du än väljer kommer du att dra nytta av innovativ teknik för sportkläder som har designats för att hålla dig sval och fräsch och ditt spel på topp.

Äntligen kan fotbollsspelare skaffa sina shorts från våra fotbollskollektioner, eller välja från vår kollektion av högpresterande shorts.

New Balance: Tech First

Alla våra sportkläder är tillverkade av tekniskt avancerade material för att säkerställa absolut komfort och minimala hinder när du tränar, leker eller springer. Det inkluderar våra innovativa, fukttransporterande NB Dry-system och NB Fresh-system, som hjälper dig att hålla dig sval och svettfri. Varje par shorts är gjorda av lättviktsmaterial, så att du förblir smidig, och de flesta har reflexdetaljer så att du ska synas ordentligt i svagt ljus.