610

(18)

(18)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

610

(18)
Ny
30% i rabatt
30% i rabatt
30% i rabatt
30% i rabatt
50% i rabatt
30% i rabatt
30% i rabatt
50% i rabatt
30% i rabatt

New Balance 610 löparskor

Inspirerad av 00-talets trail-löparskor ger New Balance 610 dig det nödvändiga greppet för att hantera livets upp- och nedgångar, som du skulle göra på vilken bergsbestigning som helst. Dessa skor är snygga och bekväma - perfekta för vardagsbruk. Denna vintage-stil har en överlägsen mängd av innovativa designfunktioner, som C-CAP mellansulans stötdämpning, med "du-måste-testa-för-att-tro-det-stöd", samt justerbar snörning som ger dig möjlighet till en fullständigt anpassad passform. Oavsett om du springer på gatan eller tar dig an ojämnt terräng, ger ovandelen, tillverkad i syntetiskt material och mesh, alltid dina fötter andningsbar komfort. Du kommer att upptäcka att i vår New Balance 610-kollektion kan du välja mellan New Balance 610T och New Balance 610v1. Denna enkelt stilfulla kollektion finns i ett brett utbud av färger, från klassiska neutrala färger - som ljusbrun, betonggrå och beige - till mer eklektiska färger som den gröna "punch". Så oavsett vad du söker kommer du förmodligen att hitta en design som passar din livsstil.

New Balance 610 Trail- löparskor

Oavsett om du letar efter herrsneakers eller dam-sneakers, finns det massor av New Balance trail-löparskor att välja mellan. Bara för att dessa skor är trendiga och kan anpassas för att matcha dina coolaste streetwear-outfits, betyder det inte att går miste om ett par högpresterande traillöparskor. Du kommer att upptäcka att 610-serien har utvecklats för att ge en oöverträffad komfort när du springer på olika typer av naturlig off-road terräng. Så oavsett om du gillar grusvägar eller om du föredrar skogsstigar, kommer dina skor hålla hög prestanda.

New Balance 610 terrängskor

Sand, snö, jord och sten är bara några av de utmaningar du kan ställas inför på en stig, så du behöver skor du kan lita på att klara av allt naturen utsätter dig för. Här är New Balance 610 terrängskon allt du behöver. Den kompletta kollektionen av New Balance 610 terrängskor för män och kvinnor har en stilren men också viktig gummisula som ger dig grepp på underlaget och sinnesfrid, oavsett vilken terräng du står inför