650

(15)

(14)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

650

(15)
Utsåld
30% i rabatt
50% i rabatt
50% i rabatt
30% i rabatt
30% i rabatt
50% i rabatt
50% i rabatt
30% i rabatt
50% i rabatt

New Balance 650 sneakers

Genom att introducera en high-top som en motsvarighet till den evigt populära 550-modellen, ger New Balance 650 high top-siluetten dig en moderiktig ready-to-wear look. Även om inspirationsdesignen ursprungligen introducerades för mer än fyra decennier sedan, har 650-designen subtilt uppdaterats som en hyllning till 80-talets proffsbasket och den ikoniska streetwear som är karakteristisk för tidsperioden.

New Balance mode- och lifestyle-sneakers

Återkomsten av den klassiska 80-talsbasketsilhuetten visar sig vara ett stilfullt livsstilsval som du kan använda för att sätta pricken över i:et till vilken cool streetwear-outfit som helst. 650 New Balance high top sneakers har en flerlagers läderöverdel och en tjock, vadderad textilkrage för en otroligt bekväm passform. Oavsett om du letar efter New Balance 650 damsneakers eller herrsneakers, är denna retrostil ett utmärkt unisexval. Den stilfulla moderniseringen av en klassisk sko finns tillgänglig i en rad smarta färger, från neutrala färger som lätt kan stylas - tänk mjukgrått och ren vit - till stilar med en touch av färg på vår signatur "N"-logotyp och den vadderade kragen, som honungsgul, grön, orange och blå. Stil är inget utan komfort, och de sköna vadderade mellansulorna gör att du kan njuta av mjuka steg på dina dagliga äventyr.

New Balance 650 basketball high top sneakers

Även om New Balance 650-skorna är tillräckligt stilfulla för att spela basket i, kommer du att ha mer nytta av att titta på vår omfattande samling av basketskor för att ge allt på planen. Vårt breda utbud av träningskor inkluderar FuelCell Supercomp Elite v3-kollektionen med superdämpande funktioner som är speciellt designad för att ge dig en fördel på och utanför planen. Om du föredrar något med lite mer stabilitet är Fresh Foam-kollektionen för dig, tack vare dess stödjande dämpning. Du kan också välja mellan ett brett utbud av färger och stilar, så du fortfarande känner att du flyger när du siktar på din nästa slam dunk.