Skolstart

Bra att ha för alla klasser.

Utforska kollektionen

Learning the classics 
Modern performance 
Learning the classics 

Klassisk kunskap 

Modern performance 

Modern prestanda 

Skor och kläder för skolstart

Skolstarten i augusti kommer alltid så snabbt, vilket betyder att det är dags att börja tänka på att skaffa utrustning för det nya skolåret. Tillväxtspurter är förväntade, så nya skolskor och skolkläder är ett måste för att hjälpa dina barn att se bra ut och känna sig bekväma när de går in i det nya skolåret. 

Vi har skor som är idealiska för småbarn som börjar på förskolan, liksom bekväma sneakers för tonåringar och pre-ungdomar, så du kan säkert hitta något som passar hela familjen. Dessutom är New Balance-skorna till skolan hållbara, bekväma och stiliga, vilket gör både föräldrar och barn glada - en vinn-vinn-situation! Skolinköpen behöver inte heller kosta en förmögenhet. Dra nytta av vår rea på barnsneakers för bra erbjudanden inför skolstarten. 

Skolsskor för pojkar och flickor  

Uanset om du leder efter sko, der kan overleve en tur på legepladsen eller give dit barn maksimal komfort på vejen til og fra skole findes der masser af gode New Balance sko til skolebørn. Du finder et stort udvalg af fede sneakers, som ser smarte og stilfulde ud, så vel som high-tech løbesko, der giver børnene en fordel i idrætstimerne. 

Oavsett om du letar efter skor som kan överleva lekplatsen eller ge ditt barn maximal komfort på vägen till och från skolan, finns det gott om bra New Balance skolsskor för barn. Du hittar ett stort urval av coola sneakers som ser smarta och stiliga ut, liksom högteknologiska löparskor som ger barnen en fördel under idrottslektionerna. 

På skolan eller hemma kan dina barn visa upp sin personliga stil när du shoppar vårt fulla sortiment av barnskor, där du hittar ett brett urval av stiliga alternativ. Dina mini-modeikoner kan välja mellan de coola och bekväma 2002:orna, de klassiska 327:orna och de alltid så eleganta 574:orna. Det finns ett utbud av snygga färgkombinationer att välja mellan, så du kan vara säker på att hitta deras nya favoritskor när de både vill se bra ut och ha kul.  

Gympakläder för skolan  

Det handlar inte bara om skor inför skolstarten - du kan fullständigt utrusta ditt barns idrottspåse på nolltid med New Balance, så att de kan få det bästa ut av idrottslektionerna. Shoppa allt från tröjor, shorts och mössor till joggingbyxor, huvtröjor och leggings i vårt breda sortiment av barnkläder. Så det spelar ingen roll om de spelar handboll inomhus eller fotboll utomhus, de är redo för varje idrottssituation.