Kids participating in one mile fun run
#NBGerTillbaka
Vårt uppdrag: Att förena vår passion och vårt mål att skapa hälsosam och positiv förändring genom rörelse till samhällen runt om i världen.
Initiativ

Att uppnå bra resultat och att göra gott är en del av New Balances oföränderliga kärna och framtidsvision. Genom bidrag, global volontärverksamhet, kooperativ marknadsföring, sponsring, produktdonationer med mera vill New Balance och New Balance Foundation förbättra hälsan och välbefinnandet för barn och familjer över hela världen. Vi verkställer vårt NB Gives Back-uppdrag genom dessa initiativ.

New Balance Fitness Challenge logo

Vår Fitness Challenge grundades ursprungligen med hjälp av Curtis Granderson för att motivera barn att komma ut och röra på sig. Samhällsprogrammet främjar vårt uppdrag att elda på nästa generations passion för rörelse och strävan efter hälsa, välbefinnande och framgång genom hela livet. Vi vill inspirera barn till att upptäcka och vårda sin rörelseglädje.

New York Road Runners 1 for you, 1 for youth logo

För varje par skor som såldes till en kund på NYRR RUNCENTER under 2019 kommer New Balance och NYRR att donera ett par skor till ett ungdomsprogram som stöds av New York Road Runners, upp till en maximal kostnad på 300 000 USD. Mer information om New York Road Runners finns på www.nyrr.org.

Besök NYRR
Run to Home Base presented by New Balance logo

New Balance är stolta över att vara presenterande sponsor för Run to Home Base. Run to Home Base stöder militära veteraner i USA och hjälper till att samla in välbehövliga medel till Home Base. Intäkterna från evenemanget kommer att finansiera den kliniska vården som ges till veteraner och deras familjer. Home Base arbetar med att läka de osynliga såren hos veteraner och deras familjer genom klinisk vård, välbefinnande, utbildning och forskning i världsklass.

Besök Run to Home Base
Cycle for Survival logo

New Balance är stolta över att stödja Cycle for Survival, en rörelse för att besegra sällsynta cancerformer och det snabbast växande idrottsliga insamlingsevenemang i landet. 100 % av varje donation till Cycle for Survival går direkt till forskning vid Memorial Sloan Kettering Cancer Center inom sex månader efter evenemangen. New Balance är den officiella klädsponsorn för evenemanget 2019–2021 Memorial Sloan-Kettering Cancer Center Cycle for Survival. Mer info: cycleforsurvival.org

Besök Cycle for Survival
Pan-Mass Challenge logo

New Balance är stolta över att stödja Cycle for Survival, en rörelse för att besegra sällsynta cancerformer och det snabbast växande idrottsliga insamlingsevenemang i landet. 100 % av varje donation till Cycle for Survival går direkt till forskning vid Memorial Sloan Kettering Cancer Center inom sex månader efter evenemangen. New Balance är den officiella klädsponsorn för evenemanget 2019–2021 Memorial Sloan-Kettering Cancer Center Cycle for Survival. Mer info: cycleforsurvival.org

Besök Pan-Mass Challenge
New Balance Foundation
Grundandet av New Balance Foundation av Jim och Anne Davis 1981 visade en enorm framsynthet när New Balance främjade ansvarsfullt ledarskap och etablerade filantropiska mål som fokuserar på att stödja levande samhällen och främja god hälsa för alla. Stiftelsen håller fast vid sitt uppdrag att driva på positiv förändring i våra globala samhällen med ett bestående engagemang för att förebygga barnfetma och kämpa för framtida framgångar för dagens ungdomar. För detta ändamål har New Balance Foundation donerat mer än 100 miljoner USD till ideella organisationer.
Obesity Prevention Center logo

New Balance Foundation Obesity Prevention Center vid Boston Children's Hospital grundades 2011 och skapar evidensbaserade strategier för att främja bättre kost, öka fysisk aktivitet och underlätta beteendeförändringar i kampen för att utrota barnfetma. Med 18 miljoner USD i finansiering från New Balance Foundation har centret åtagit sig att överföra toppmodern forskning till effektiva förebyggande och behandlande program för barn och familjer.

Läs mer om Obesity Prevention Center
100 Mile Club logo

New Balance Foundation inser vikten av att uppmuntra till måttlig till kraftig fysisk aktivitet hos alla barn. Från och med 2013 har New Balance Foundation stöttat storskaliga löparinitiativ för ungdomar, till exempel 100 Mile Club, i ett försök att öka möjligheterna till rörelse. 100 Mile Club är ett skolbaserat program som utmanar eleverna att springa, jogga eller gå 100 miles (drygt 16 mil) under året och få belöningar för delmål på vägen.

Besök 100 Mile Club
Boys and Girls Club of Lawrence logo

New Balance Foundation har en lång historia av att stödja lokala pojk- och flickklubbar. Betydande årliga bidrag till fyra klubbar i Massachusetts och Maine finansierar innovativa program för träning, kost och utbildning, vilket påverkar hundratals barn och tonåringar varje år.

Harlem Lacrosse logo

Sedan 2004 har New Balance Foundation donerat mer än 3 miljoner USD till urbana ungdomsutvecklingsprogram inom lacrosse. Harlem Lacrosse (HL) är en innovativ skolbaserad ungdomsutvecklingsorganisation vars uppdrag är att tillhandahålla en säker, strukturerad miljö där barn kan tävla och lära sig samtidigt som de utvecklas till ledare för sitt samhälle. Harlem Lacrosse driver 31 program i Baltimore, Boston, Los Angeles, New York och Philadelphia för mer än 1 100 missgynnade mellanstadieelever just nu.

Besök Harlem Lacrosse
American Red Cross Annual Disaster Giving Program logo

Som hängiven medlem av Amerikanska Röda Korsets Annual Disaster Giving Program (ADGP) sedan 2012 ger New Balance gjort ett årligt bidrag på 500 000 USD för att hjälpa till att säkerställa att Röda Korset har de avgörande resurser som krävs för att förbereda sig för och reagera snabbt och med empati på nödsituationer av alla typer och storlekar, när och var som helst. Generöst årligt stöd från New Balance Foundation säkerställer att Röda Korset är redo att hjälpa omedelbart när det behövs och gör det möjligt för dem att stärka utsatta befolkningar över hela världen genom samhällsberedskap och program för kapacitetsuppbyggnad.

Besök American Red Cross
Rising New York Road Runners logo

New Balance Foundation är en ledande finansiär av Rising New York Road Runners, det nationella ungdomsprogrammet för New York Road Runners, arrangör av TCS New York City Marathon. Rising New York Road Runners har utformats för att förbättra barns rörelserikedom genom att lära ut grundläggande rörelsefärdigheter för att bygga upp förtroendet för dessa färdigheter och driva på en önskan om att vara fysiskt aktiv hela livet.

Besök Rising New York Road Runners
Tennis player Milos Raonic posing with kid in gym
Idrottare i samhället
På New Balance är vi stolta över våra idrottares bidrag på och utanför planen.

Spana in hur dessa atleter förändrar deras communities.

Medarbetarnas volontärarbete och donationer

Vi är fast beslutna att fördjupa vår inverkan i New Balance-samhällen över hela världen genom erbjuda vår tid och vår talang. New Balance erbjuder också ”Give Back Benefits” för att stödja ändamål och organisationer som medarbetare bryr sig om, inklusive Personal Volunteer Time, Corporate Match och Dollars for Doers.

Employees volunteering in community garden

Community Connection Volunteer-programmet: I nästan 20 år har New Balance-medarbetare över hela världen hjälpt till att förverkliga NB:s uppdrag att ge tillbaka. Våra medarbetare deltar året runt i meningsfulla, praktiska projekt på arbetstid med New Balance Foundation-stödda välgörenhetsorganisationer.

Employees participating in field day with kids

NB Global Volunteer Week: År 2014 lanserade New Balance detta program för att förena alla medarbetare över hela världen i lokala projekt för att hjälpa barnen att hitta en lust till rörelse och hälsosam kost under hela livet. Sedan dess har tusentals medarbetare världen över samlats för att visa sitt engagemang för att förbättra sina samhällen.

Employees volunteering in garden

Give Back Benefits: Medarbetare i USA är berättigade till Corporate Match, som fördubblar medarbetares donationer till välgörande ändamål upp till 500 USD årligen. NB erbjuder betald ledighet till hel- och deltidsanställda för personlig volontärverksamhet hos valfri välgörenhetsorganisation utanför arbetet. Medarbetare kan också tjäna in kontantdonationer till en vald organisation när de arbetar frivilligt på egen tid genom NB:s Dollars-for-Doers-program.