Rea

Hitta alla populära NB-stilar, med rabatt.

New Balance Träningsskor & Kläder

Vad är så speciellt med New Balance? Det kanske viktigaste - den egenskap vi vill bevara i allt vi gör - är vårt arv. Vi har varit oberoende sedan 1906 och vi stärker människor genom sport och hantverksskicklighet för att skapa positiva förändringar i samhällen runt om i världen. Alla New Balance-träningsskor och New Balance-plagg är produkter av anrika principer som alltid kommer att klara tidens tand. 

New Balance-arvet handlar inte bara om ett hantverk som har stått sig genom årtiondena utan är även en hyllning till tidlös stil. Klassiska New Balance-designer har visat sig vara tidlösa, men vi slutar aldrig försöka förnya oss och ta New Balance-estetiken framåt med vågade nya stilar och spännande samarbeten.    

New Balance dam & herr

Vår omfattande kollektion av New Balance kläder, skor och accessoarer är designad för att möta absolut allas behov.

Oavsett om du letar efter seriösa sportkläder för proffsidrottare eller moderna fritidskläder för att komplettera din senaste look finns det mycket att utforska i New Balance herrkollektion och New Balance damkollektion.  

Många av våra mest populära stilar bevisar att prestationsfokuserad design och snygg estetik inte behöver utesluta varandra. En av de mest ikoniska New Balance löparskorna, den berömda 990, designades i början av 80-talet för att möta ett behov som krävde den bästa löparskon på marknaden. Fyra decennier senare är 990 mer populär än någonsin och allmänt betraktad som både en förstklassig löparsko och en modern designklassiker. Det är vårt New Balance-arv.  

New Balance Barn

New Balance håller fast vid sina beprövade principer, men det betyder inte att vi inte är helt fokuserade på nästa generation. Det är inte någon överraskning att New Balance barn-kollektion har alla de kvaliteter som du har kommit att förvänta dig från vårt vuxensortiment. New Balance barnskor är tillverkade för att klara både lek och äventyr och ser till att ditt barns växande fötter får det bekväma stöd de behöver.