Vandring & promenader

(6)

(6)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Vandring & promenader

(6)
50% i rabatt
50% i rabatt

Promenadskor för kvinnor: Sortimentet

Vårt sortiment av promenadskor för kvinnor består av flera olika modeller anpassade för olika terränger och väderförhållanden. För en sko som är lätt att bära och är tuff men diskret ska du välja våra klassiska modeller i svala jordnära färger. De är terrängskor som ger en smidig och bekväm gångupplevelse tack vare den lätta vadderade mellansulan och kraftiga gummisulan. Ovandelen i mocka ger skon en strukturerad premiumkänsla och den finns i två diskreta färgalternativ som du kan välja mellan.

Vi har även ett sortiment av stövlar för tuffa vinterförhållanden. De har en vattentät ovandel, plus ett isolerat lager för att förhindra värmeförlust och NB Heat-foder för att hålla tårna varma. Och vår speciella Fresh Foam-mellansula ger dämpning för absolut komfort under hela dagen.

NB Heat

Vi utrustar våra vintervandringskängor med tyg med NB Heat-teknik eftersom vi vet hur mycket kyla kan hämma din smidighet. Tyget är gjort med miljövänlig kaffesump och hjälper till att ge värme, så att hudens yttemperatur blir cirka två grader högre. Dessutom ger det UV-skydd och är designat med snabbtorkande och bakteriedödande egenskaper.