Vandring & promenader

(5)

(5)
Dölj filter Dölj filter   Dölj filter Visa filter Visa filter   Visa filter

Vandring & promenader

(5)
50% i rabatt

Kollektionen innehåller en rad designs för att möta olika behov, där varje par använder avancerade material för att hålla dig skyddad från väder och vind. Från vattenavvisande beläggning till vår stabilitetsteknik ROLLBAR är varje par noggrant utformat för att säkerställa att du är redo för din promenad.

Promenadskor för män: Sortimentet

Vår samling av vandringskängor för män fixar all typ av terräng med en mängd olika modeller för att passa olika förhållanden. Oavsett om du väljer ett par som har designats för tuff snö, eller ett lite lättare alternativ, finns det något för alla i vårt sortiment. Upplev ultraresponsiv dämpning som håller din uthållighetsnivå uppe när du vandrar och få samtidigt diskret design i neutrala, jordnära toner i hela sortimentet.

Varför New Balance?

Precis som alla våra skor är New Balances vandringskängor byggda för att hålla. Prestanda och uthållighet är alltid avgörande för designer, något som ger skor som låter dig vandra utan hinder. Oavsett om du väljer en sko med en kraftig läderovandel och vattentät beläggning, eller en mer texturerad mockamodell, vet du att du kommer att få material av högsta kvalitet som tål slitaget längs leden. Kombinera det med våra innovativa sulor och mellansulor för en sko som är exceptionellt bekväm och stödjande på samma gång.

New Balance: Historiken

New Balance har alltid legat i framkant när det gäller banbrytande skouppfinningar, allt sedan vår start 1906 då vi tillverkade innovativa fotvalvsstöd för skor. Idag är vi kända för vårt utbud av högkvalitativa träningsskor som lämpar sig för en mängd olika behov, inklusive livsstil, löpning, tennis, fotboll, träning, promenader och vandring.