Grey Days

Vi presenterar Furon 7+, Tekela 4+ och 442v2.

Shoppa efter sko

Furon

Bli snabbare.

Shoppa Furon
Tekela

Känsla, till perfektion.

Shoppa Tekela
442

Välgjord modern prestanda.

Shoppa 442

Furon

Bli snabbare.

Handla efter Team

Nya Fresh Foam X 1080 introduceras Nya Fresh Foam X 1080 introduceras

Som bärs av Harvey Elliott.

Som bärs av Harvey Elliott.

Fotbollsskor & kläder 

På New Balance förstår vi passionen, dedikationen och precisionen som krävs i den vackra sporten. Därför har vi en fantastisk samling noggrant utformade fotbollsskor som kan höja din prestation, oavsett om du är en erfaren professionell eller en nybörjare inom fotboll. Toppklass fotbollsskor är inte det enda som kommer att ge dig fördel på planen. Därför hittar du ett imponerande utbud av fotbollsset så att du alltid ser bra ut, samt avslappnade fotbollskläder som hjälper dig att stötta ditt favoritlag med stil. 

Fotbollsskor 

Gör din nästa fotbollssäsong ännu bättre med vårt utbud av New Balance fotbollsskor. Från fotbollsskor med knoppar till fotbollsskor utan snöre hittar du bara överlägsna fotbollsskor för att komplettera din utrustning. Ta Tekela-serien som exempel. Dessa toppmoderna stövlar är utformade för att leverera enastående bollberöring, kontroll och komfort för att hjälpa dig ta full kontroll på planen. Furon å andra sidan är designad för hastighet, smidighet och 

precision, men ger ändå dina fötter felfri support även under de mest krävande matcherna. 

När du väl har ordnat dina egna fotbollsskor, varför inte ta en titt på våra fantastiska fotbollsskor för barn? Vi har ett brett utbud av barnfotbollsskor så att du kan njuta av att sparka bollen med dem under helgerna. Här hittar du de bästa skorna för utmanande idrottslektioner eller bara för att sparka bollen på parken. 

Fotbollsset & lagkläder

Rätt utrustning kan göra skillnaden mellan en bra och en fantastisk spelare. Våra fotbollsset och kläder är designade för att maximera din prestation så att du alltid presterar på topp. Du hittar träningshoodies som håller dig varm och torr, oavsett om du värmer upp, hejar på ditt favoritlag eller är på väg hem från träningen, tack vare deras fuktavvisande teknologi. Det finns också massor av fotbollskläder som lagtröjor och shorts som inte bara ser bra ut, utan ger dig också optimal rörelsefrihet så att du kan spela utan begränsningar.